Nova Junta i Tècnica

comas-poch

Amb una espectacular participació a l’assemblea anual de la colla egarenca, els Minyons renoven els seus càrrecs directius.

Els Minyons de Terrassa vam celebrar el passat dissabte 18 de gener a la tarda, al local de la colla l’assemblea anual ordinària. Una assemblea marcada per una increïble participació mai vista en la història de la colla. Més de 240 persones es van acreditar i van omplir de gom a gom la sala d’actes de la colla, que en aquesta ocasió, es va quedar petita.

Després de l’aprovació de la memòria de la junta directiva sortint presidida per l’Enric Cardús i la no aprovació de la memòria de la junta tècnica de 2013, es va procedir a la presentació i votació de les dues candidatures per la junta directiva. Finalment, la candidatura encapçalada per en Cesc Poch es va imposar a la d’en Pere Tiana, convertint-se així en el nou president de la colla amb un resultat final de 148 vots sobre 62.

En el torn de l’elecció de la candidatura a la junta tècnica no van haver sorpreses, i l’única proposta presentada, la dirigida per en Guillem Comas com a cap de colla, va sortir escollida per 144 vots a favor i 16 en contra.

Junta administrativa:

Presidència: Cesc Poch

Vicepresidència: Jordi Burés

Secretaria: Sergi Castells
Àrea Secretaria: Carles Valero “Ganso” (Patrimoni) i Eric Corral (Equip jurídic)

Cap àrea econòmica i tresorer: Roger Tutusaus “Tutu”
Àrea econòmica: Jordi Alcaraz i Glòria Vilà

Cap àrea màrqueting, comunicació i internacional: Maria Sánchez Canaleta “M. Júlia”
Àrea màrqueting, comunicació i internacional: Jaume Maeso, Marcos Ameijeiras, Queralt Moncal i Xavier Algarada “Macarenu”

Cap àrea activitat castellera: Xavier Lleberia “Llebe”
Àrea activitat castellera: Carles Abad “Litus” (Actuacions), Sílvia Valdívia (Salut, seguretat i assegurances), Sònia Jiménez, Bru Busom (Equip tecnificació i seminaris), Carles Morón (Equip tallers), Carles Rué (Equip acollida, sortida i minyons no actius) i Marc Casanovas

Cap àrea social: David Velasco “Mossu”
Àrea Social: Laura Cegri, Eutimi Salabert “Timi” i Mai Domínguez

Síndic de la colla i consell assessor: Pep Forn

 

Junta tècnica:

Cap de Colla: Guillem Comas i Duaso.

Sots cap de Colla: Xavier Pinsach i Coromina.

Equip de troncs:  Guillem Comas i Duaso, Xavier Pinsach i Coromina i Tomàs Cardús i Romeu.

Equip de pilars: Tomàs Cardús i Romeu i Ramon Codinas i Fort.

Equip de pinyes: Jordi Florensa i Castellà, David Zambrana i Calderón, Ferran Cazador i Bosch, Miquel Jurado i Llongueras, Carles Gonzàlez i López, Xavi Florensa i Castellà, Oriol Argelagós i López i Albert Perez i Martí.

Equip de canalla: Adrià Mas i Roura, Núria Ramon i Ollé, Ruben Barba i Abella, Xavi Vilanova i Royo, Ona Jané i Comas, Paula Cairó i Ballester, Marc Casanovas i Marcet, Viena Masallé i Comellas, Xavi Jurado i Ruiz i Mireia Lazaro i Ayala.