Estrena de la nova sala de canalla.

altAnU5QOTw8QNsr8CJGtPPsT5zTBvHVaBzHp-ls1ObcVZiEl passat divendres 4 d’abril vam estrenar la nova sala per la canalla de la colla, amb una inauguració d’alta volada, amb el tradicional tall de cinta de les inauguracions oficials, i un berenar-sopar gentilesa dels pares de canalla.

altAms6AjFJ4COrAz85NPYFgAvu9cpnOtWcBa5iZcRRj6x2L’adequació i reforma de la sala, que antigament feia les funcions de magatzem, a la planta baixa, just abans d’accedir al pati d’assaig, va anar a càrrec de un grapat de pares de canalla, tècnics de l’equip de canalla i d’altres membres de la colla que hi han col·laborat.

Si anant a l’assaig feu una ullada a l’interior de la sala, hi trobareu un original escrit circular al sostre on s’hi llegeix: “i un dels més petits, és el més gran de tots, i toca el cel amb la mà” (de la popular cançó del grup Strombers). Al voltant de l’escrit hi podreu veure tot de mans de colors marcades pels nens i nenes de la canalla, així com pels tècnics d’aquest equip.

També hi ha una pissarra on escriure-hi coses, i un poema casteller a una de les parets.

altAsbj5Hwm52HYzMRBGi2PLMOgsBL-ZIFup2FdY3CVmFzVLa nova sala ha de servir com a punt de trobada de la canalla i un lloc des d’on els més petits puguin observar l’assaig amb comoditat. Aquí també hi deixarem els cascs, motxilles, faixes, i d’altres estris d’assaig com els troncs o jocs d’equilibri.

Cal destacar que entre tot l’equip de canalla es van decidir les normes de convivència de la sala.

L’equip de canalla.