El nou equip de canalla ja comença a rodar

20140210_234740

El passat diumenge 9 de febrer el dia es va despertar ben assolellat i els llençols no van fer pas el “ronso” pels més petits de la colla. Aquell era un dia ben esperat per la canalla, i pels no tan canalles també (els tècnics), perquè ens retrobavem altre cop al local després de quasi tres mesos. Alguns d’ells ja s’havien vist durant l’hivern, però altres estaven ben il·lusionats per abraçar als seus companys del pom de dalt amb qui tant bones experiències havien passat. Per altra banda, els tècnics també estavem amb el cuquet a la panxa, molts de nosaltres erem nous i teniem moltes ganes de començar la temporada. I de quina millor forma? Jugant i menjant….. però no pas sols!!! Amb tècnics, canalla i famílies!!!!

Tot va començar quan de cop i volta van aparèixer uns actors i actrius de cinema de Jollywood que ens van explicar que volien rodar una pel·lícula (ja nominada als Ozcars abans de ser gravada) sobre els castells. Necessitaven fer un càsting de la canalla per veure qui podria ser el protagonista d’aquest film, aixì que vam anar cap a Vallparadís. Vam haver de canviar-nos la roba, fer pilars amb els ulls tancats, fer públic d’actuacions castelleres…..però resulta que cap de nosaltres vam estar a l’alçada de les circumstàncies i el director de la pel·lícula va canviar el guió i fer-la de dibuixos animats. Els nous protagonistes del film eren uns personatges ben bonics i peculiars (encara hem de posar-los-hi nom), un bon minyó i una bona minyona que ens acompanyaran tota la temporada!!!

Després d’aquesta aventura, vam tornar cap al local on els pares i les mares ens van preparar un meravellós dinar!!! Hi havia de tot….pastissos en forma de castells, truites, amanides, croquetes, etc!!! Va ser un bon moment per xerrar amb els pares i les mares, riure una estona i parlar de com aniria la temporada. Tot amb un gran somriure als llavis. Es va respirar molt bon ambient i molta germanor i això serà essencial per afrontar la temporada castellera…. amb una canalla impressionantment gran i valenta, unes famílies que recolzen i animen  i uns tècnics amb moltes ganes de treballar!!!!

Visca els Minyons de Terrassa i visca la canalla de la colla!!!!
altAjB_zru8XG0cjtOspxnyNNmZ-PRcdd-0muEcvE72_FEX