Diada del Patrimoni, comencen els castells de 9

Aquest dissabte dia 20 vam celebrar la Diada del Patrimoni. És una actuació relativament nova, només fa 4 anys que està a les nostres agendes. Es va crear amb l’objectiu d’unir dos dels patrimonis culturals més importants que té la ciutat de Terrassa, els castells i el conjunt arquitectònic de la Seu d’Ègara. El segell de la diada, però, és l’espectacular pilar de 4 caminant que fem des de la Creu Gran fins a les Esglèsies de Sant Pere passant per sobre del Pont de Sant Pere. Podeu veure el vídeo del pilar caminant clicant aquí. Aquest any ens han acompanyat els Castellers de Barcelona i els Capgrossos de Mataró.

Primer 3 de 9 amb folre de la temporada

La Diada dels Patrimoni és una actuació molt important per nosaltres, no només per l’escenari immillorable o el pilar caminant sinó perquè ens l’hem agafat com la data per estrenar grans castells. A primera ronda vam descarregar el primer castell de 9 de la temporada, un 3 de 9 amb folre. A segona ronda vam descarregar el 5 de 8. Finalment vam acabar amb l’estrena del 3 de 8 amb el pilar. A ronda de pilars vam descarregar el pilar de 6 i vam concloure l’actuació amb deu pilars de 4.

Deu pilars de 4

Deu pilars de 4

Després de l’actuació vam organitzar un sopar al pati del local. Per acabar la nit vam poder gaudir del concert del grup La gossa d’era.

La nostra propera actuació serà el 4 de juny a Santpedor en motiu del 3r aniversari dels Castellers de Santpedor. És una actuació nova al nostra calendari i ens fa molta il·lusió poder-hi anar. Compartirem plaça amb els Xicots de Vilafranca.