Assemblea ordinària de la colla.

DSC07022-e1421760775448

Foto: Pep Valenzuela (Diari Malarrassa).

 

El passat dissabte 17 de gener es va celebrar l’assemblea anual ordinària. L’acte, que va començar puntual a les 17:00, es va allargar fins passades les 22:30.
Amb 164 acreditats, es van aprovar les memòries tant de la Junta Directiva de l’any anterior com la de la Junta Tècnica. Seguidament, es va procedir a la presentació de la Junta Directiva, on el president, Cesc Poch, va explicar el pla de treball per aquest nou curs, on, amb pocs canvis en l’estructura i composició de l’equip (tot i que incorporant jovent com a fet destacable), va recalcar la importància de l’àrea social, els diversos projectes al propi local, a la ciutat, a la comarca i a l’exterior, amb l’àrea internacional renovada. Per acabar, va insistir en la necessitat de treballar conjuntament amb la tècnica, amb objectius comuns per seguir un mateix rumb. La votació a la nova Junta Directiva va reelegir la candidatura encapçalada per Cesc Poch amb 117 vots a favor, 8 en contra, 4 en blanc i 6 nuls.
En el torn de l’elecció de la candidatura a la Junta Tècnica tampoc hi va haver sorpreses, i la candidatura encapçalada per Guillem Comas va sortir escollida amb 88 vots a favor, 3 en contra i un vot nul. Aquest, en la seva presentació, va anunciar la voluntat de seguir treballant tots els castells, amb l’objectiu, va dir, d’arribar a la Festa Major de la ciutat, a principis de juliol, amb el mateix nivell assolit la temporada passada. L’inici dels assajos està programat pel divendres 20 de febrer.
Per altra banda, també es van presentar a l’assemblea diversos projectes amb els quals la colla està col·laborant, com són el restaurant “La Trobada” de la fundació ALEI, i els VxLl (Voluntaris per la Llengua). Diversos representants d’aquestes organitzacions van fer acte de presència per explicar la tasca que s’estava duent a terme i per respondre a les inquietuds i dubtes d’alguns dels assistents a l’assemblea.
L’acte va acabar amb una votació on es va decidir que la colla s’adhereixi al pacte per la diversitat sexual i d’identitat de gènere a Terrassa.