Anem al Nord

El cap de setmana abans de Setmana Santa vam actuar a Castelló d’Empúries. És un actuació que ens agrada molt ja que celebrem el bateig dels nostre fillols, els Vailets de l’Empordà. Aquest any, a més, vam actuar acompanyats dels Xerrics d’Olot.

_MG_7905

Fotografia: Antonio Pérez

L’actuació, però no va acabar d’anar del tot rodada. Vam encetar ronda amb un 4 de 8 força treballat. A segona ronda vam descarregar el 3 de 7 amb el pilar i a tercera, un 5 de 7. Després d’aquest castells les coses es van torçar una mica. Els Vailets havia fet dos intets desmuntats, cosa que va allargar l’actuació i quan va arribar la ronda de pilars l’ambulància va haver de marxar. Vam acabar l’actuació sense poder fer els pilars de comiat.

Després de l’actuació vam anar a sopar amb les altres dues colles i després de sopar els joves de Vailets ens van preparar una festa amb un concert de Jaume Barri. Per si no fos suficient, quan es va acabar la festa els Minyons vam anar a Borrassà, on vam celebrar les colònies de la colla.

En resum va ser un cap de setmana molt complet i divertit, tot i els problemes logísitcs durant l’actuació.

Aquesta setmana estem de vacances. La setmana que ve tornem a començar els assajos i les actuacions amb les piles carregades. La propera actuació serà el 23 d’abril, per celebrar Sant Jordi. Actuarem a les 7 del vespre a la Plaça Vella de Terrassa acompanyats dels Castellers de Terrassa.